your soul is shining trought

jag kanske inte borde känna såhär egentligen, eller nej, jag borde inte det.
men åh fan vad du får mig att le.
fyfan vad dom gamla slingorna syns nu när jag har uppsatt alltså.

will it be okay?

idag har jag fått umgås med mamma en hel del, det känns bra. sen har jag fått springa efter dylan som gillar att orsaka sin stackars storasyster tinituss, mysigt. sen drog vi alla till syster och nu är det lugnt här hemma igen för att mamma och dylan drog hem och syster drog till jobbet. imorgon ska jag åka till helsingfors, finlands huvudstad, med syster och hennes kille, det blir najs. förresten, ni missade väl inte eclipse som hade biopremiär inatt?;)
kanske hör av mig senare inatt som vanligt, ciao.

let me hold you for the last time, it's the last chance to feel again

och förresten, jag saknar min emma, godnatt

ååååh, nu vill jag bara dra ut på stan..


KÄRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!

GODKVÄLL,
ville bara dela med mig av min glädje, här har ni två låtar som jag bara ääääälskar hahaha! italienska och franska is the shit.
inget slår dessa.. lyssna och njut, godnatt

too tired to do anything, too awake to sleep

åh, har sovit ungefär hela dagen haha! min sömnrytm har blivit helt cp nu, jag är väken på nätterna och sover så mycket som jag kan av dagarna. iallafall så träffade jag mamma och min älsklingsbäbis dylan idag. han har växt igen sen senast jag såg honom, åh jag älskar den lillen, världens sötaste lillebror bortsett från att han skriker värre än mig :) iallafall, nu ska jag väl typ bosätta mig framför datan igen som vanligt sen ska nog jag och syster äta snart. och jag vill också få med att jag saknar emma carlström, min andra halva.
jag hör av mig inatt igen haha, ciao!ursäkta

28 juni 2010.
det är sjukt länge sen jag rörde min blogg. obeskrivligt mycket har hänt under de veckorna och jag har missat att skriva allt, men jag orkar inte skriva ner allt nu, så jag fortsätter bara där jag är. kom hem till syster igår, efter en lång tråkigt resa, har saknat henne sjukt mycket. nu kommer jag vara här i en månad och jag kommer sakna örebro så grovt. hoppas på en bra sommar nu och jag hade lovat mig själv i början av lovet att jag skulle skita i allt som kommer i vägen för mig och i allt som känns det minsta jobbigt. jag ska göra mitt bästa och jag trodde att det skulle vara lätt, men hur ska jag kunna skita i det enda jobbiga som gör mig lycklig? aja, klockan börjar bli mycket, redan kvart över fyra här i finland. jag fattar inte vad jag gör uppe.. jag saknar dig, och det vet du.

inspiration.