tomt

jag vet att jag inte uppdaterar bloggen ofta alls, vi har fortfarande inte fått igång internet därhemma. kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering nu på ett tag heller och nu har lite saker hänt och det är rörigt, men nu ska jag vara social mot emma leijon, tack ni som fått mig att le, utan er änglar vet jag inte vad jag gjort..

so sick of lovesongs, so tired of tears,
so done with wishes, that you were still here

ingen skola på fem dagar

11 maj 2010
älsklingen följde med mig hem och senare drog vi upp på stan och när han drog hem fortsatte jag till mc med emma för att sen dra ner till lillån där vi mötte jenny och david och när han dragit hem gick vi till jenny där vi ska spendera natten. imorgon ska vi inkränkta lillånskolan eftersom att jag och emma är lediga. nu ska vi försöka sova så vi kommer upp, godnatt!
älskar dig felix ♥

första månaden med dig ♥

den tionde maj tvåtusentio

det finns inte så mycket att säga, med dig mår jag bäst.
du är allt bra jag kan föreställa mig, jag är så lycklig, så jävla lycklig.
jag älskar dig mest felix wetterberg!

valborg med bästa vänner och flytt nästa dag,

så sjukt härlig dag idag, eller igår då. med världens bästa rebecca, marcus, wille och oskar, och alla andra som vi träffade i hjärsta. senare på kvällen spenderade vi och melinda tiden hos becca. kom nyss hem och måste nog lägga mig snart. ska upp tidigt imorgon, för då flyttar vi! jag kommer inte ha tillgång till datorn på ett tag nu heller, därför kommer det inte bli så mycket uppdateringar nånstans. men nu måste jag fixa lite saker, godnatt!

with you it feels like i am finally home,
jag älskar dig felix. & jag saknar dig.