Asså nej. Det skulle faktiskt inte skada med en sånhär skönhet just nu.


I don't wanna miss one smile.

Bilder från igår, när jag träffade Emma en kort stund. Hon har även gått och blivit brunhårig! Angelica har börjat tagit plugget på allvar. Avslutat engelskan nu, och film, levande ljus, mackor & varm oboy står härnäst på schemat innan jag lägger mig för ytterligare en skoldag. Träffade mitt hjärta tidigare idag också, SLUTADE ÄVEN HALV TVÅ IDAG. Nej nu måste jag komma igång, det här inlägget skulle inte ens bli långt.. Godnatt!

Wanna let my heart stop beating to my favourite song.

Riktigt underbar jävla kväll igår. Mötte upp Idis runt nio efter att ha träffat Filip, Marcus, Oskar & Wette då hon och jag drog till ica och handlade till kvällen. Vi slog upp tältet på en och en halv timme. Real warrior ones! Under den tiden hann vi få finbesök av Filip, Oskar & Marcus. Normala som vi var mitt på vägen vid elva - tolvtiden då det var som mörkast ungefär.. 
Min finfina Idisfinis

All we need is power. Find it. Catch it. Keep it. Use it.

Ni behöver absolut inte läsa om ni inte känner fört.

Känner att min blogg torkar riktigt hårt just nu. Helt ärligt har jag ingen riktig ork att sitta och knappa på den nu, skolan har börjat och jag har inget speciellt att skriva om. Humöret går lite upp & ner just nu och då känns det inge kul att sitta och skriva pepptexter här om dagarna. 

Jag kommer nog avvakta lite med bloggandet tills jag känner för att dela med mig av nåt igen, kommer nog bli bloggning, men riktigt sällan. Ska även koncentrera mig på plugget & familjen nu. Är riktigt nöjd just nu faktiskt, för att det känns som att skolan kommit igång bra nu. Känner bara lust att lyssna under alla undervisningar och vill själv satsa på att plugga hemma och höja betygen. Det är fan onödigt att hålla på och larva bort hela terminen, jag menar, skolan lär ju inte vara ett piss mot jobbet. Och kommer jag inte ångra mig ifall jag inte utnyttjar den här tiden jag nu har, jag menar, hur svårt kan det vara att göra det man ska göra och lyssna på något som faktiskt kommer att hjälpa en?

Sen orkar jag inte heller låta ett SKIT trycka ner mig, eller sänka det jag har eller gör. Jag orkar inte bry mig om småproblem för att om ett tag kommer de vara borttynade. Som folk säger: ''Stark är inte att inte falla. Stark är, att kunna ta sig upp igen efter att ha fallit.'' Guess that's true. Klart att saker man går igenom påverkar en, det kan göra det riktigt hårt. Och hur ska man kunna skita i allt, när man känner det hela tiden? Men mitt egna lilla motto, som jag börjat gå efter lyder: ''De gånger du fäller tårar, hade du lika gärna kunnat le''. Varför slösa din energi på att vara nere, när du kan må bra och utnyttja den tiden åt att leva ut ditt liv istället. Jag menar, vem betalar dig din tid tillbaka isåfall? Vem är så värd att offra din glädje på?

Jag har också lärt mig, att inte ta saker förgivet. Jag hatar även själv folk som tar saker förgivet. Det utav de fula saker man kan göra faktiskt. Och inte bara det. Tar du något förgivet, blir du lätt bara besviken i slutändan. Ta dagen som den kommer, det som händer kommer ju hända eller hur? Det finns alltid en fortsättning till allt. En lösning till allt. Hur skulle livet annars rulla på om lösningarna tog slut och inget funkade på din situation till exempel? Och vi är inte mer än människor, vad fan ska vi mer bli begärda att göra, än att göra det vi själva kan göra, och inte mer än så? Vi har inte krafter till allt.

Sen är jag en sån otroligt avundsjuk person av mig. Spelar inte så stor roll om det gäller kärleken, vänskapen, familjen eller nåt helt onödigt. Men jag har lätt för att grubbla och oroa mig för mycket över pyttesaker och det gör bara vardagen mer ostabil. Avundsjuka är inte något sällsynt, kan gissa att du som råkar läsa det här har varit avundsjuk, riktigt många gånger i ditt liv. Men låt oss säga att du har din lilla andra halva, din kärlek, antingen din pojk- eller flickvän.. Vi säger att du är en tjej nu då, så pratar jag ur vår perspektiv. Din pojkvän börjar prata med en annan tjej, och du vet klart och tydligt om det, och visst vill du veta precis vem hon är?

Tankar börjar blossa upp inom dig i massor. ''Dom gullar säkert med varandra'', ''han ger henne uppmärksamhet, när han borde ge mig det..'' Men okej tänk så här då. Pratar inte du med killar, du har väl killvänner eller hur? Gullar ni med varandra? Bryr du dig mer om den killen än din kärlek? Skulle du offra din kille för den där vännen du pratar med? Nej. Men då gör väl inte han det heller? Ni är inte mer än människor båda två, och du lär ju veta hur det är att ha en nära vän av andra könet och din kille känner nog isåfall likadant. Trots att du pratar med den där killen som din pojkvän stör sig på, skulle du aldrig tveka på dina känslor för din pojkvän. Jag har rätt i det här, så länge du nu verkligen HAR känslor för din pojkvän. 

Jag har lärt mig, att inte orka bry sig om dendär lilla avundsjukan som blossar upp, utan ignorera den förrän jag vet att jag har rätt att börja tänka. Du kan aldrig ana, om du inte vet. Han vet nog vad han gör, precis som du liksom. Och när man går runt och är avundsjuk, förstör det jättemycket av din vardag istället. Och det kan istället få dig att bete dig konstigt mot din pojkvän när det inte ens är nödvändigt. 
Jag vet att det är lättare sagt än gjort, haha jag är inte själv immun om du tror det nu ;) Men vad ska man göra? Som jag sagt, och säger det en gång till. Man får ta dagen som den kommer, för det som händer, kommer ju hända. 

Jag ska börja tänka på mig själv, men inte alldeless för mycket. Utan på mitt liv. Det som kretsar runt mitt liv, och som finns i mitt liv. Inklusive mina närmsta och kära.
Tror att jag fått sagt rätt mycket av mina snurriga tankar. Creds till den som orkade läsa skiten haha! Nu ska jag röra mig mot köket, dags att käka. Sen rör jag nog mig mot sängen, min sömnrytm är stabil igen!! Godnatt kära


Trust I seek, and I find it in you

Första skoldagen avklarad √.
Sjukt, men har faktiskt saknat det. Att komma tillbaka till det vanliga stället varje dag, träffa samma underbara människor som i stortsett alltid gjort mina dagar genom de åren vi nu gått i samma skola. Det är ens andra hem, helt seriöst. Hur skulle man kunna hata det så mycket?
Efter skolan drog jag upp på stan och mötte Majis, jag köpte även ett par svarta jeans. Orkar inte ta bild men ni vet ju hur svarta jeans ser ut haha. Nu ska jag röra mig mot skolan, vi ska bada idag. Ute. Gulligt. VARMT.. -.- Träffar Lejonet idag, drar antagligen till stan med henne. Hörs ikväll eller något, ha en bra skoldag alla pluggisar! =)


Ja för jag har ju sovit inatt också


Mot skolan om en halvtimme!

Sista inlägget på sommarlovet..

.. Angelica ska vara duktig och lägga sig tidigt. Måste komma upp imorgon! Så jag säger godnatt & stänger av datan nu, och lägger mig i sängen och kollar fast and furious som går på trean förtillfället. Förresten så börjar min älskling gymnasiet imorgon också! Stor pojke hihi. Godnatt nu

Antar att sommaren håller på att rinna ut.
Once you go black, you never go back.

Nu är Angelica svarthårig igen! Känner mig som hemma i det mörkmörka håret alltså.. :')

:o:o:o:o:o

Klockan har passerat tolv och almenackan visar att det är 22 augusti imorgon.. Med andra ord: Skola imorgon. Vart faaaan har sommarlovet tagit vägen?

Jag ägs av världens underbaraste kille.

Jag måste bara säga att jag inte seriöst vet om mitt liv hade varit lika underbart, om inte jag haft Filip i det. Han är den stora anledningen till att vakna upp på morgonen och se framemot en ny dag. Jag är så glad att vi är där vi är nu, och att vi gått igenom det vi fått gå igenom, för allt bra har satt spår och skapat minnen samt byggt upp något bra i mitt liv, och allt dåligt har bara gjort oss starkare och mig mer mogen på alla sätt. När jag har honom är allting komplett. Jag har inte bråttom någonstans, det är så mycket lättare att bara vara nu, när man har allt man behöver. Vilket jag har nu, när jag har honom. 
Jag är så jävla stolt över att kunna säga, att det är honom jag älskar. Han gör mig lyckligt lottad. Och jag skulle inte släppa honom för några pengar i världen. Tack för att du gör mitt liv så mycket enklare min prins, du vet att jag älskar dig.

v.ox.

Snodde bilden från Emma, eftersom att jag själv inte orkade fota idag.. Ångrart lite nu. Här kommer ni till hennes blogg!
Iallafall, så drog jag direkt upp på cykeln och ner till Willys för att köpa svart hårfärg efter att ha kommit hem från Nurres plejs. Färgade håret, lyckades att inte skvätta ner hela badrummet iallafall, och drog förbi Kilda en snabbis innan jag drog vidare mot V.OX. Kära, älskade, underbara Medina uppträdda, man måste ju bara älska dom! Som sagt fick jag själv tyvärr inga bilder.. Jag ska försöka sno från lite vänner om dom tillåter he-he. Mot kvällen träffade jag mitt hjärta, Pontus, Martin & Johan. Precis käkat kinamat.. Nu ska jag fortsätta fixa lite med bilder. Tjarrå!

Medina. ♥

Vi är såhär lagom fula, Ruusl & jag.

Spenderade min igårnatt hos Nurre efter att ha ätit med henne hos Meriam. Sjuka tjejer båda två! Hos Nurre kom Ruusl senare och joinade oss. Vi kollade film men inte länge alls eftersom att vi tröttnade efter att ha spolat framåt typ tre gånger för vårat långa tålamod.
Sådärja, nu ska jag skämma ut mig och Ruusl lite. Tack & hej!


Nej vännen, dö inte för den du älskar. Lev för den du älskar

Som sagt, så drog jag med Emma ut i solen och vi kom iväg runt tvårå. Samma kväll bestämde vi oss för att tälta, jag Filip, Marcus och Emma. Och det gjorde vi tillslut. Vi sov nog två timmar inatt och Emma drog tidigt imorse. Kom hem för en timma sen från att ha plockat ihop allting med två knäppa killar, och har nog gått runt och halvsovit sen sju imorse då vi vaknade. Nu började det spöregna också! Det här är en dag då jag absolut inte orkar göra nånting. Jag är genomtrött, tror att jag kommer somna i nån timme när jag avslutat det här inlägget, och sen pratade jag och Linda om att ha filmkväll senare. Passar riktigt, extremt perfekt faktiskt! Nu ska jag vila lite.. Ta hans om er

Everything i want is to be less like you, and more like me

JAG VAKNADE ÅTTA IDAG. Försökte ringa och väcka Emma men vet inte om det är hon som sover som en stock eller om det är hennes comviqmobil som är på ljudlöst.. Tillslut vaknade hon iallafall och nu har jag lyckats dra med henne för att cykla ut snart.. Komma ut skapligt tidigt alltså. Får se vad vi hittar på idag. Fint väder ute, lyft på arslet och dra ut förfan! Ciao Bellas =)

Make that bass go like boom boom undz undz

Spenderade min sjukt guldvärda kväll med Maja & Gona i förrgår. Det blev världens myskväll och det slutade med extrem illamående haha. Dock har jag själv inga bilder från kvällen, ska tjata på Maja när hon loggar in.. Jag får sno två bilder från hennes blogg så länge. Här kommer ni till den också!
Igår drog jag ut med Oskar rätt tidigt på dagen, fick dra nytta av solen innan den försvann, vilket den förresten börjat gjort riktigt tidigt nu.. Höst igen eller vad säger ni? Fick även träffa Emma som KOM HEM IGÅR!!! Ungjävel, vad jag saknat henne. Kvällen spenderades med henne, Filip, Oskar & Marcus. 


Dax för halsduken att komma fram nurå.. Thihi


Du kan blunda för saker du inte vill se, men du kan inte stänga ditt hjärta för saker du inte vill känna

Ursäkta mitt obloggande på typ två dagar, har inte haft lust att sätta mig vid datan och dega om kvällarna, och har äntligen lyckats vända på min sömnrytm lite granna. Iförrgår somnade jag vid ett tiden och igår somnade jag redan vid elva! Det är så skönt att bara komma hem, lägga sig i sängen och somna efter dagen. Tror nog att man behöver börja göra det nu till skolan som börjar om EXAKT EN VECKA (!?!?) så slipper man försova sig varje dag istället.

Iförrgår, i lördags träffade jag Jessica, hennes kusin, Kilda, Karro, Maggi, Bella, Julia och även Bella ak, Sabrine och Wenche som det bara blev några minuter av. Det var så himla längesen man träffade nån av dem, känns det som. Och ibland behöver man spendera en dag med bara några sjuka b-rudar. Efter det åkte jag förbi varberga där jag hälsade på Emma & Niklas en snabbis. 
Igår, på söndagen cyklade jag till Meriam runt halv tolv, och drog med henne vidare till Nurre och Ruusl. Runt fem åkte jag till Idisfisen och spenderade resten av min kväll där. Vid nio bestämde vi oss för att promenera till coop nära och köpa en påse chips i det kalla höstvädret haha, och så bosatte vi oss i hennes säng för att kolla på Grease. Gamla goda Grease.. Vi såg väl en femtedel av filmen eller nåt..
Idag ska jag träffa Maja!! Sjukt längesen man såg den tjejjen, vet inte om vi träffar Gona senare och har en myskväll. Nu måste jag börja fixa och avsluta den här jävla boken herregud. Ta hand om er!

Här får ni bilderna får en galen dag i lördags

White & black. Yin & yang twins.

Jag umgicks med min underbara vän Idis idag, har saknat henne så jävla mycket. Inte träffat henne på över två veckor.. Vaknade runt tio idag, tidigt som jag lovat henne haha. Och vid tolv hoppade jag upp på cykeln och pallade mig iväg till henne, där vi båda fortsatte mot stan. Vädret var lagom fint faktiskt. Vid sex när jag skulle hem och äta med familjen som beställt pizza hann jag stöta på många saknade människor. Sandy & Rojin som jag inte träffat under hela lovet, och sen Maggan. Hann även träffa mitt hjärta & Marcus senare innan jag kom in igen och hade en liten filmkväll med familjen och här sitter jag nu. Det var allt, orkar inte skriva boken längre, godnatt kära vänner!
Sötaste ever!!!

It takes a sacond to say I love you. It takes a lifetime to show it.

Jag drog förbi Leijon Emma för att säga hej lite snabbt och efter det drog jag vidare, hämtade upp Meriam och cyklade iväg mot Nurre. Då drog vi tre mot stan där Meriam snabbt hälsade på sin kusin och efter det bosatte vi oss på mc ett tag. När vi var klara på stan drog vi vidare mot Nurreburre. Innan jag drog hem på kvällen fick jag träffa mitt hjärta med och Pontus & Albert. 
Imorgon träffar jag äntligen min lilla Ida, SOM JAG SAKNAT!! Godnatt nu, lovade henne att lägga mig tidigt för att komma upp tidigt imorgon, hehe..

It's always the darkest before you see the light

Fick allt bloggat idag, eller igår eller vad man nu säger. klockan är ju morgon nu. Min sömnrytm började rätta till sig i Finland ju.. Antar att det är datan som håller mig uppe. Ska ta farväl av Maggan & Kakan som är sociala mot mig på fb haha.. Gotta sleep, godnatt kära!

Sommarkvällar vid en å full av varma belysningar med underbart folk. Det är fint


Broder, syster & moder


A sister can light up a day in a special way.

Kom precis fram till kära fosterland imorse! Förlåt. Jag vet, jag lovade att blogga öh.. I stort sätt varje dag under tiden hos min syster och hennes kille, men det är såhär, att de höll på att flytta precis när jag kom fram till Finland, så de hade ingen internet. Vi lyckades trots det fånga massvis med bilder därborta, slänger in dem i ett par inlägg nurå.
Resan hem kändes riktigt lång. Vid ett var jag iallafall framme i Örebrostad med bussen som jag tog från Stockholm efter att ha anlänt till älskade Sverige med färjan. Drog förbi Seidi & Emma vid fem, och drog vidare sen för att träffa mitt hjärta. Saknat att hålla om honom..
Barnbarn & farmor

Jag och syster tog en cykelrunda till stan där vi mötte min farmor också. Älskar att vädret faktiskt var underbart därborta!

Hej Linda, om du ser detta!

Jag sitter just nu på ett bibliotek i Finland, ska snart träffa farmor på stan haha! Skriver här eftersom att jag inte orkar krångla med mailen på denna data. Kan inte nå dig, för har inga pengar på mobilen, och har inte heller internet hemma än.. Det skulle ta upp till en vecka att fixa. Ville bara tala om att jag saknar dig jättejättejätte mycket, och hoppas ni har det bra hemma! Hälsa Jeppe och lille Sam, me loves you! ♥