I'll not take anymore sleepless nights, I'll ignore all those endless fights.

Åkte upp på stan efter att ha kommit hem och landat lite, och träffade Zachi, som jag inte träffat på jag vet inte hur länge! Handlar om flera månader. För tvungen att dra vidare hemåt, eftersom att jag väntade finbesök av Rebecca, som skulle göra mig sällskap till Jessica.

Förbereder något litet till min fina vän som fyller år på lördag. Min lilla Idis

Snart helg. Den kommer bli helgrym, fullsmockad med så förjävligt bra planer. Nu är det bara att vänta.. 
Nu: dra ut och kasta soporna och sen försöka avsluta min NO-uppsats.

Gymnasiemässan.

Det är så nära nu. Alla namn på olika gymnasium spränger mitt huvud snart. Ungefär fyra månader kvar för oss 96:or att välja ett stort steg inför vår framtid. Men jag är taggad. Riktigt riktigt taggad faktiskt. Sam-beteende är vad som gäller för mig iallafall! Bara VART jag ska gå det kvar att välja..

Tell me is it worth it? Is it love, when you can't feel love at all anymore without fighting in this love?

Åh träffade min lilla yin idag, det var såå sjukt längesen nu känns det som. Hon fyller även år på lördag, lilla Ida alltså. Vi ska även se till att ses då, det kommer nog bli en obeskrivligt underbar kväll. Nu ska jag lägga mig och plugga in gymnasiekatalogen, lovade att göra det prick nio men sitter fortfarande vid datorn!! Gymnasiemässa imorgon, godnatt nu med er alla.

Är det ens värt det?

Kakor&skräckfilm med Maja, Emma & Seidi ensamma hos mig en söndagskväll. Toppat med mys!
Koncentrerade Emma & Majis, awe

Rosa kakor

Emma sov här i lördags, dagen därpå fick vi för oss att baka nåt, så jag körde igång och gjorde rosa kolakakor haha.. Brist på liv.

Antar att jag aldrig hann fram i tid.


Spenderade natten i Vintrosa

Älskar att vara i Vintrosa. Det blir lite som ett andra hem. Efter att ha ätit mat från falken (applåder till mig som tog sallad istället för min lilla kycklingtallrik!!!) så kom Gabbe och Vikke. Resten av kvällen behöver vi inte snacka om, den var bara allmänt.. rörig

You make it much harder, than it could've been.

Kurtan har invarderat Mellringeskolan i stortsett hela min skoldag, nawsi han saknar väl sin gamla skola så. Mot slutet av dagen kom Jossebosse också, och när vi slutade spenderade jag nån timme med dom, och efter det drog jag och Bosse till mig. Efter att ha dragit ut ett tag och Bosse dragit hem med bussen, drog jag mig vidare mot Nurre där jag nu spenderat resten av kvällen och ligger förtillfället bredvid henne där hon sover så gulligt. Imorgon blir det träning och sedan Vintrosa!! Underbart med studiedag förfan! Min helg har börjat sjukt bra nu, och likaså kommer resten av den vara. ÜBER. Godnatt nu om nån minut, ska bara kolla fb lite fort innan jag joinar lilla Nurre här och säger godnatt för dagen!


När människor talar illa om dig. Lev så att ingen tror dem.

Jävla cp dag i skolan. Det enda bra var att vi fick sluta halv två, men bortsett från det var man genomblöt och kall som is efter att ha paddlat kajak och gått promenader i regnväder hela dagen. Efteråt umgicks man med jävligt bra folk iallafall. Drog ner till gården vid sex med två Emmor och där var några andra med. Senare cyklade jag till mellringe för att möta Marcus & Gabbe. Jävlar vilka bra grabbar. Måste bara säga att jag älskar mina vänner så in i hellskotta. Man mår så bra tack vare dom. Imorgon börjar min helg då vi har studiedag på fredag och börjar helgen med att träffa Jossebosse och sen sova hos Nurre. Godnatt, nu ska jag somna med musik i lurarna och gymnasiemässokatalogen i handen

Check out vad Jossan hade med sig till mig från Grekland när hon var där..

..Min lilla ängel då! =(

It's not the length of life, but the depth of life.

Spenderade lördagsnatten hos Josefine. På kvällen hade vi sjukt bra sällskap av Gabbe & Vikke och mot senare kväll satt vi nog i nån timme och bara spelade gitarr och sjöng i mörker & levande ljus. Fyfan vad ni är BRA. När de drog träffade jag och Jossan Nikke, Anden & Kim lite fort innan vi begav oss tillbaka hem till henne för att krypa ner i en varm säng med massa jävla fett att äta och en skräckrulle. Älskar er helt enkelt

@ Bosses plejz..

..Angelica rotar i Jossans garderob för att sno en outfit..
..Jossan & Angelicas kvällsmat..
..Angelica försöker ta en bild på kvällsmaten till fb men lyckas inte..
..Här ser ni som hon kämpar..
..Och kolla Jossans dundergulliga mobil baksida ♥

Finally Fucking Friday!

Drar mig mot älsklingsträningen nu, efter det träffar jag & Meriam några underbara människor och efter det spenderar jag natten hos henne! Så kanske hör av mig imorgon men då vet ni var jag håller hus under kvällen och natten. Ciao bellas och ha en förjävla grym helg för det tänker jag ha!


Det här är det finaste jag har

Finns inget som kan jämföras med trösten man får när man sitter uppe med sin mamma och kan rensa alla tankar. 
Finns inget som kan jämföras med tryggheten man får när ens mamma torkar ens tårar.
Finns inget som kan jämföras med klokheten hos ens mamma som ser så fort något inte står rätt till bara genom att kolla en i ögonen.
Du är min hjälte, jag älskar dig runt jorden och tusen gånger om.

Hur kunde nåt så bra gå så snett? Ta mig tillbaka till ruta ett.

Träffade Micke en sväng innan jag drog hem för ännu mer plugg. Känns som att det är det mitt liv består av förtillfället. Har ungefär 6 saker att göra just nu. Underbart! Sen ska jag baka paj till familjen, nu kör jag igång! Ciao bellas

You made me believe that I must have been doin something right.

Ajusste. Spenderade igårkvällen på dethär:

Ja ni förstår, man måste slita lite för en proppad klasskassa. Det blev en låååååång kväll.
NU måste jag sova forreal! Natti

Kärleken är som en duva. Håller man den för hårt kvävs den. Håller man den för löst flyger den iväg.

Förlåt förlåt förlåt. Sjukt dryg uppdatering. Har inte funnits ett piss att läsa om, och har inte uppdaterat ett dugg bra under en period nu. Känner mig i god form för att börja skriva igen, dock kommer jag ha en annan anledning att inte skriva så jätteofta. - Plugget. Skolan. Har jag något att skriva om på dagarna, så lovar jag att göra det så ofta jag bara kan. 
Och jag mår bra just nu. Mitt liv börjar räta på sig och har massvis med planer framför mig. Känner mig som en helt ny Angelica. Verkligen. Och jag måste nog ha världens finaste vänner som gör mitt liv så jävla värt att leva. 
Har spenderat denna dag med Emma, cyklat i förjävlig motvind i stortsett hela dagen. Vi har hunnit hälsa på Jk som varken jag eller Emma sett på jag vet inte hur länge. Har även fixat grejjer på stan och under kvällen har jag spenderat tre timmar på plugg. Tre uppsatser på g. Nu ska jag röra mig mot badrummet och borsta tänderna och lägga mig. 
Här får ni förresten de bilder jag lovade er för ah.. Nio dagar sen. HAHA

Kanske är denna stad för liten för oss två.

Efter exakt ett halvår som din officiella flickvän, fick vi slut på min lilla dröm. 
Packar ner alla våra minnen i en låda och puttar lådan under sängen. Jag tänker inte radera nånting. Jag ångrar ingenting. Tvärtom har jag lärt mig mycket och skulle inte ersätta något av det med nånting. Det är så jävla fint att jag ens fått vara din, det är såna perioder i livet man känner lycka, och man kan äntligen veta, att vissa av ens drömmar gått i uppfyllelse. Jag har bara inte insett än, hur ett liv skulle vara utan att få kalla dig för min. Jag förväntade mig aldrig att jag skulle behöva stöta på dig och veta att jag inte är din. Antar att det som är meningen att det ska hända, kommer hända tillslut. Och jag kommer snart hitta vägen ut. 8/3,2011-8/9,2011.

''Låt mig få börja med att säga att jag älskar dig till döden
Tänker vara där för dig när du än behöver
Så många gånger som vi sagt att det är över
Men nu är det sanning och jag känner hur mitt hjärta blöder
Rensar system och skriver ett sista brev
Men jag undrar varför jag sårar mig själv igen, det är försent
Kan inte leva med dig, kan inte släppa dig
Kvar i den här drömmen som vi hade, kan du väcka mig?
Hatar att va såhär svag, hatar att sakna
Hatar att höra ditt namn när våra vänner pratar
Kan inte komma över dig, jag vill ha dig tillbaka
Så många känslor som vill ut, jag känner marken skaka
Kanske är denna stad för liten för oss två 
Sista kapitlet på vår saga lider mot sitt slut.''
-Medina

You can break everything I am, like I'm made of paper.

Har hunnit träffa bland annat: Emma, Emma, Seidi, Filip, Oskar, Pontus, Martin och Johan under delar av dagen som varit. Orkar dock inte skriva om den nu, för nu ska jag borsta tänderna och röra mig mot sängen så jag kan somna innan klockan blir för mycket. Jag vet att jag kommer vara död imorgon annars.. Så jag laddar upp bilder imorgon. Godnatt underbaringar

Här är mina nya älsklingar


Varje gång jag ser ett stjärnfall. Önskar jag mig alltid samma önskan

Det värsta som finns, är att försöka somna, utan att vara sams med den man älskar mest i hela denna röriga värld.


Det är okej att känna.

Sprid vidare.

Du kunde ha brytt dig mer

Just nu: sängliggandes, snorig och trött med en förjävlig halsbränna

Kolla vilken fin mössa jag avslutat i syslöjden nu..


It's funny how the people with less, is always the people who give more.

Jossan besökte mig på skolan igår. Den sjuke jäveln. Fick ni skumma sms var det förresten hon och inte jag också. ;) Spenderade resten av dagen med henne, med en tandemcykel i regnet, med fettomat på edessa och gamla minnen & låtar på skolgården. Tack för dagen snuttis