Dear heart. Why him?

Hahaha, man hittar gamla fina saker när man kollar igenom datorn. Gamla mappar fyllda med minnen. Mappen som har hetat precis samma sak i mer än två år nu.
Det finns absolut ingen chans att det nånsin kommer bli likadant nånstans. Eller att känslan kommer att få återupplevas igen.
Trots att allting känns bra nu, trots att alla tärningar är slagna, trots att de sägs att jag inte saknar honom längre, så finns det inget sätt att rå för tårarna när man läser allt och ser allt, och vet att man en gång i tiden varit där, och det är det vi hade som är en saknad, det vi delade och en gång låtit växa. Så som det en gång var.
Det är då jag vet hur det känns att bli huggen i bröstet, hur det känns att tappa andan och desperat kippa efter luft för att återvända till verkligheten. Vet inte om det bara är jag som har svårt att acceptera det, eller fatta det fullt ut. Det är svårt att vilja veta av att inget kommer bli som förr, att det bara så verkligen inte går att göra nånting åt det längre, att vänja sig och förstå hur nåt så bra kunde sluta så dåligt. Man kan inte bara bli van vid att ha varit så fäst vid någon som man vet har varit ens eget, och som man själv ägts av. Och sen tillslut veta att man inte har rätt till någonting längre, och att han kan vara vems som helst nu. Att behöva glädjas åt varje ny flirt han har när man fortfarande är van, när vi en gång i tiden lovade varandra att vara varandras. Det är inte lätt att vänja sig när man en gång varit där, och så djupt.
Man ska bara komma ihåg att tacka för det man fått chansen att ha.

Haha gammalt som fan!

Här kan du både läsa & skicka kommentarer.
Postat av: Elin

Åh jag vet EXAKT hur det känns! Verkligen exakt. Man är besviken på sig själv för att man inte njutit av tiden. Man förstår inte hur något som kunde vara så bra hänt en själv men man lät det bara glida genom fingrarna. Man vill bara tillbaka. Hör av dig om du vill prata, jag tror vi förstår varann väldigt bra när det gäller det här.

Kram

2012-02-24 @ 16:16:29
URL: http://moaelinfrida.blogg.se/
Förvänta dig inget svar om du kommenterar anonymt eller kommenterar enbart för att hacka, så skriv gärna ditt namn innan du klickar iväg din kommentar! =) Kärlek, Angelica


Skriv din kommentar här

Jag heter:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (Publiceras ej)

Min bloggadress/hemsida:

Detta hade jag på hjärtat:

Trackback