Ricinolja - får håret att växa?


Nu kör jag också, precis som massvis med tjejjer börjar göra, på den här trenden med att använda ricinolja för håret.
Jag tror helt ärligt inte på det här, men just därför vill jag testa för att själv se resultat.
Egentligen behöver jag inte förklara om detta för er, ni har säkert själva redan hört allt. Men återigen, flaskan kostar bara 40 spänn på apoteket så det är ju ingenting heller, värt att testa.
Ricinolja är ett laxeringsmedel vilket egentligen är till för att tömma tarmen, men folk har upptäckt att genom att massera in ricinoljan i hårbotten så får det håret att växa fortare.
Såg att till och med Happyhair har börjat sälja ricinoljan, vilket är ett företag som just säljer hårprodukter m.m. Så ändå börjar det kännas som att det inte bara är en bluff liksom, det kan ni hitta här. Ni kan även hitta massa för- & efterbilder på google som andra bloggare lagt ut. Det ser ju riktigt bra ut måste jag få säga haha..

Placerade oljan precis i håret och kan skriva ner några punkter med oljan.
Oljan är riktigt fet och kletig så den är svår att massera in tycker jag själv iallafall
• Den är svår att få ur, och man måste shamponera & balsamera ett antal gånger för att få ur oljan (schamponera innan du blöter håret)
• Det går åt jättemycket olja för bara en gång
• Oljan ska verka i 20-40 minuter
• Håret kan växa upp till 5 cm per månad, istället för 1 cm per månad
• Flaskan finns bakom disken på apoteket
• Du ska upprepa proceduren 2-4 ggr. per vecka för bästa resultat
• Håret blir inte bara längre på kortare tid, utan vissa har även märkt av att man tappar mindre hår, håret blir tjockare och glansigare.

Började alltså med oljan idag, tar för- & efterbilder jag med så jag kan hålla koll på om något händer. Visar dem för er om ett tag, så nu är det bara upp till bevis!

Här kan du både läsa & skicka kommentarer.
Postat av: lisa

hur många ggr ska man använda den,räcker det med att använda den en gång eller måste man använda flera ggr isåfall hur många ggr?

puuss snygging

2012-03-11 @ 21:10:09
Förvänta dig inget svar om du kommenterar anonymt eller kommenterar enbart för att hacka, så skriv gärna ditt namn innan du klickar iväg din kommentar! =) Kärlek, Angelica


Skriv din kommentar här

Jag heter:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (Publiceras ej)

Min bloggadress/hemsida:

Detta hade jag på hjärtat:

Trackback